Настани и случувања
08.10.2019
 

Прв Академси час во академската 2019 - 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 01.10.2019 година (вторник) во просториите на Правниот факултет се одржа првиот академски час за новите бруцоши. На новите студенти им се обрати деканот на Правниот факултет, вон. проф. д-р Горан Илиќ,  претседателката на Апелациониот суд во Битола, Елизабета Манели - Ташевска, како и студентката, м-р Ангела Јовчевска.

 
Останати настани