Методологија на општествени науки
14.05.2019
 

Термин за испит

Испитот по предметот Методологија на општествените науки, II циклус, на Правниот факултет во Кичево ќе се одржи на 29.05.2019 година (среда) со почеток во 14.30 часот.

 
Останати настани