Јавна и државна администрација
01.04.2019
 

Промена на термин за колоквиум

Се известуваат студентите дека колоквиумот по предметот Јавна и државна администрација наместо на 02.04.2019 год. ќе се одржи на 09.04.2019 (Вторник) во 11:00ч

 
Останати настани