Методологија на општествени науки
04.01.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите на втор циклус на Правниот факултет Кичево кои во јануари 2019 ќе ја следат наставата по предметот Методологија на општествените истражувања кај проф. Илија Тодоровски дека присуството на наставата е задолжително.
 
Останати настани