Разно
08.11.2018
 

Четврт уписен рок за втор циклус студии

Правен факултет - Кичево ќе врши уписи на втор циклус студии во четврт уписен рок на следниве насоки:

УНИВЕРЗИТЕТСКИ СТУДИИ 

 

СТРУЧНИ ПРАВНИ СТУДИИ (ДОДИПЛОМСКИ) ВТОР ЦИКЛУС

 

СТРУЧНИ ПРАВНИ СТУДИИ (ПОСЛЕДИПЛОМСКИ) ВТОР ЦИКЛУС

 

Пријавувањето на идните кандидати ќе се врши во деновите 21,21,23.11.2018 , а запишување на кандидатите е 03.12.2018 год

 
Останати настани