Методологија на општествени науки
04.01.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите од втор циклус на Правниот факултет во Битола кои во јануари 2019 ќе го следат предметот Методологија на општествените истражувања дека нивното присуство во наставата е задолжително.
 
Останати настани