Разно
01.04.2019
 

Универзитетски спортски турнири

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ по повод 40 години од своето основање, на 17.04.2019 година (среда) организира три универзитетски турнири и тоа во пикадо, баскет (3 на 3) и пинг-понг. Право на учество имаат сите студенти од трите циклус на студии.
Заинтересираните студенти во екипна и поединечна конкуренција да се пријават најдоцна до 15.04.2019 година (понеделник) на електронската адреса: marjan.ljamcevski@uklo.edu.mk  

 
Останати настани