Компаративно казнено право
20.06.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Компаративно казнено право закажан за 28.06.2019 година (петок) наместо во 10 часот, ќе започне во 12 часот.
 
Останати настани