Методологија на општествени науки
04.06.2019
 

Термин за испит и консултации

Испитите и консултациите по предметот Методологија на општествените науки (II циклус) на Правниот факултет во Битола ќе се одржат на 11.06.2019 (вторник) со почеток во 12.15 часот.
 
Останати настани