Настани и случувања
11.04.2019
 

Трибина „Говор на омраза“ во Битола

На 10.04.2019 година (среда) на Правниот факултет во Битола се одржа трибина на тема „Говор на омраза“ на која гости беа ученици од средните училишта во Битола. На настанот, на присутните им се обрати деканот, вон.проф.д-р Горан Илиќ, додека свои излагања имаа доц.д-р Ангелина Станојоска и асс.м-р Ивона Шушак. Исто така, гостите беа информирани за активностите на факултетот и можностите за студирање.

 
Останати настани