Економски развој
16.04.2019
 

Предавања

Се информираат студентите дека закажаните предавања по ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ на ден 17.04.2019г. нема да се одржат. Новиот термин на одржување ќе биде дополнително утврден“ Проф.д-р Благој Ѓоргиевски
 
Останати настани