Малолетничко казнено право
14.03.2019
 

Предавања

Им се соопштува на студентите дека предавањата по Малолетничко казнено право закажани за 15.03.2019 година (петок), наместо во 14 часот, ќе започнат во 10 часот. Присуството на истите е задолжително.
 
Останати настани