Корпоративно право
08.01.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите кои го имаат запишано предметот Корпоративно право дека на ден 09.01.2019 година (среда) со почеток во 13.00 часот ќе се одржи менторска средба со проф.д-р Александра Патоска.

Предавањата закажани за ден 11.01.2019 година (петок) кај проф.д-р Александра Патоска нема да се одржат.

 
Останати настани