Социјална патологија
14.03.2019
 

Предавања

Им се соопштува на студентите дека предавањата по Социјална патологија закажани за 20.03.2019 (среда), ќе се одржат на 18.03.2019 (понеделник) со почеток во 10 часот. Измената важи само за тековната седмица.
 
Останати настани