Криминалистика
05.09.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Криминалистика наместо на 10.09.2019, се презакажува и ќе се одржи на 12.09.2019 година со почеток во 11 часот.

 

 
Останати настани