Јавна и државна администрација
15.04.2019
 

Предавања

Предавањата по предметот Јавна и државна администрација закажани за 17.04.2019 година (среда), нема да се одржат. Дополнително ќе биде објавен термин за нивно одржување.
 
Останати настани