Настани и случувања
24.04.2019
 

Турнир по Улична кошарка - Баскет

На одржаниот турнир по УЛИЧНА КОШАРКА - БАСКЕТ во рамките на одбележувањетона јубилејот од 40 години постоење на УНИВЕРЗИТЕТОТ "Св.Климент Охридски"  - Битола, екипата на ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ - КИЧЕВО, сочинета од студентите:

  1. Дејан Станкоски од Кичево - студент на Правен факултет  - Кичево
  2. Златко Наумоски од Кичево - студент на Факултет за Туризам и Угостителство - Охрид
  3. Марко Божиноски од Кичево - студент на Правен факултет - Кичево
  4. Лазо Божиноски од Кичево - студент на Факултет за информатички и комуникациски технологии - Битола

го освои ВТОРОТО МЕСТО во конкуренција на осум екипa

 
Останати настани