Настани и случувања
18.04.2019
 

Гостување на деветооделенците на ПФК како дел од проектот професионална ориентација и избор на професија

Денеска на Правниот факултет во Кичево гости беа учениците од деветто одделение од Основното училиште Кузман Јосифоски Питу. Тие имаа можност да се запознаат со условите за студирање на нашиот факултет како дел од нивната професинална ориентација за избор на идна професија и да проследат предавање на тема „Безбедно на интернет“

 
Останати настани