Политички систем, Локална самоуправа
10.09.2019
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа

Консултациите по предметите Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Битола ќе се одржат на ден 17.09.2019 со почеток во 14.30 часот.

 
Останати настани