Настани и случувања
22.10.2018
 

Меѓународна научна конференција „Безбедносни, политички и правни предизвици на модерниот свет“

Од 19.10-21.10.2018 година, во хотелот Епинал се одржа меѓународната научна конференција „Безбедносни, политички и правни предизвици на современиот свет“ во организација на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола, Факултетот за безбедност - Скопје и Правниот факултет - Кичево, со финансиска поддршка на Фондацијата Ханс Зајдел.

На истата со свои трудови учество зедоа и професори од нашиот факултет.

 
Останати настани