Настани и случувања
04.04.2019
 

Предавање на тема: Безбедно на интерент

Денес на Правниот факултет во Кичево се одржа предавање на тема „Безбедно на интерент“.

Предавањето пред учениците од Центарот за средно образование го одржаа Проф Д-р Светлана Вељановска и Асс М-Р Пакиза Туфекџи.

Средношколците беа информирани за предизвиците кои ги нуди интернетот,опасностите и начините на заштита од нив.

Исто така пред матурантите беше презентирана наставната програма за наредната академска гонина на Правниот факултет и опциите што им се нудат доколку станат дел од правната фела

 
Останати настани