Меѓународен тероризам
07.10.2019
 

Предавања

Се информираат студентите од втора година дека предавањата  од СРЕДА во 13 часот по предметот МЕЃУНАРОДЕН ТЕРОРИЗАМ се откажуваат. 

Доц.д-р Ице Илијевски

 
Останати настани