Трговија со луѓе
15.04.2019
 

Презакажување на предавања

Предавањата по предметот Трговија со луѓе кај доц.д-р Ангелина Станојоска, закажани за 17.04.2019 година (среда) се презакажуваат и ќе се одржат на 22.04.2019 година (понеделник) со почеток во 9 часот.

 
Останати настани