Административно право и административна постапка
20.06.2019
 

Комисиско полагање - Јуни 2019

Се известуваат студентите со бр. на индекс 1367/Б и1638/Б дека комисиското полагање по предметот Административно право и административна постапка ќе се одржи на ден 28.06.2019 (петок) со почеток во 10:00 часот

 
Останати настани