Социјална патологија
15.04.2019
 

Социјална патологија - одложување на предавања

Предавањата по Социјална патологија закажани за 17.04.2019 година (среда), нема да се одржат. Дополнително ќе биде објавен термин за нивно одржување.

 
Останати настани