Стварно право
15.04.2019
 

Предавања

Им се соопштува на студентите дека предавањата по предметот Стварно право на ден 17.04.2019 година (среда) нема да се одржат.

                                                                                                        Проф.д-р Александра Патоска

 
Останати настани