Методологија на општествени науки
13.05.2019
 

Термин за испит и консултации

Испитот и консултациите по предметот Методологија на општествените науки, II циклус,  на Правниот факултет во Битола ќе се одржи на 21.05.2019 (вторник) со почеток во 11.00 часот.

 
Останати настани