Применета економија
10.06.2019
 

Термин за комисиско полагање

Комисиското полагање по предметот Приеменета економија во рамки на јунската испитна сесија ќе се одржи на ден 17.06.2019 (понеделник) со почеток во 11 часот во просториите на ПФК Битола.

                                            Претседател на испитна комисија

 
Останати настани