Основи на економија
04.09.2019
 

Термин за испит

Соопштение за испитот "Основи на економија" Студентите кои не го полагаа испитот по предметот "Основи на економија" кај Проф. Д-р Димитар Ефтимовски, истиот ќе се одржи на 23.09.2019 во 13:00 часот во Битола.
 
Останати настани