Методологија на општествени науки
03.12.2018
 

Предавања

Се известуваат студентите од II циклус студии во сите насоки кои го слушаат предметот Методологија на опшествени науки, дека предавањата на истиот кај проф.д-р Димитар Евтимоски ќе се одржат на 25.12.2018 (вторник) со почеток во 11:00 часот.

 
Останати настани