Мултилатерална дипломатија
05.09.2016
 

Термин за испит

Се известуваат докторантите дека полагањето по предметот Мултилатерална дипломатија ќе се одржи на ден 19.09.2016 со почеток во 12.00 часот.

Предметни професори:
Проф. Д-р Владимир Ортаковски
Проф. Д-р Горан Илиќ

 
Останати настани