Судски систем
26.06.2019
 

Впишување оценки по предметот Судски систем кај проф.д-р Светлана Вељановска

Се известуваат студентите дека внесување на оценки во индекс по предметот Судски систем кај проф.д-р Светлана Вељановска ќе се реализираат на ден 28.06.2019(петок) со почеток во 10:00 часот

 
Останати настани