Настани и случувања
13.05.2019
 

Научна конференција по повод - СТО ГОДИНИ ВЕРСАЈСКИ ДОГОВОР - 16 Мај 2019 Битола

Во четврток 16 мај 2019, со почеток во 10 часот, во НУ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“- Битола (конференциска сала) ќе се одржи НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА СТО ГОДИНИ ВЕРСАЈСКИ ДОГОВОР „Границите во мировните договори
– размена на гледишта помеѓу историчари и правници“.

Доколку сакате да писуствувате на научната конференција, ве молиме за потврда на: culture@ifs.mk

 
Останати настани