Разно
13.05.2019
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Битола кај проф. Илија Тодоровски ќе се одржат на 20.05.2019 год. (понеделник) со почеток во 16.00 часот.

 

 
Останати настани