Право на осигурување
06.12.2018
 

Предавања

Се известуваат студентите на втор циклус студии дека предавањата по предметот Право на осигурување наместо Понеделник (10.12.2018) ќе започнат во Вторник (11.12.2018) од 13:00ч.".

 
Останати настани