Јавни служби
04.12.2018
 

Предавања

Те молам следново соопштение да биде објавено на веб страна за Битола: "Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Јавни Служби на ден 05.12.2018 год. (Среда) ќе се одржат".
 
Останати настани