Политички систем, Локална самоуправа
06.06.2019
 

Консултации по предметите Политички систем и Локална самоуправа

Консултациите по предметите Политички систем и Локална самоуправа на Правниот факултет во Битола ќе се одржат на 11.06.2019, вторник, со почеток во 16:15 часот.

 

 
Останати настани