Политички систем
08.06.2019
 

Термин за испит на Комисиско полагање

Комисиското полагање по предметот ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ во рамки на јунската испитна сесија ќе се одржи на ден 18.06.2019 со почеток во 11.30 часот во просториите на ПФК Битола.

                                            Претседател на испитна комисија

 
Останати настани