Основи на економија
11.06.2019
 

Консултации и внесување на оценки

Се известуваат студентите дека консултации и внесување на оценки по предметот Основи на економија кај Проф.д-р Димитар Ефтимоски ќе се изврши во 13.06.2019 (четврток) во 10:15 часот

 
Останати настани