Казнено право
30.11.2018
 

Предавања

„Предавањата од вон.проф. Никола Тунтевски по предметот Казнено право за студентите од втора година од прв циклус студии во Битола нема да се одржат во вторник на 04.12.2018 година. Истите ќе се одржат наредниот вторник, на 11.12.2018 година во редовниот термин од 9,00 часот.“

 
Останати настани