Уставно право
05.03.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите дека предавањето по предметот Уставно право од ден 06.03.2019 се одложува и истото ќе се одржи на ден 08.03.2019 (петок) во 10.00 часот. Предметен наставник Проф. д-р Горан Илиќ, с.р.
 
Останати настани