Политика на сузбивање криминалитет
20.06.2019
 

Термин за испит

Се известуваат студентите дека испитот по предметот Политика на сузбивање криминал закажан за 24.06.2019 година (понеделник), се презакажува и истиот ќе се одржи на 28.06.2019 година (петок) со почеток во 12 часот.
 
Останати настани