Криминологија
29.11.2018
 

Предавања

Им се соопштува на студентите дека предавањата по Криминологија закажани за 03.12.2018 (понеделник) нема да се одржат. Истите ќе се одржат на 10.12.2018 по редовното предавање.

 
Останати настани