Локална самоуправа
15.04.2019
 

Консултации

На ден 19.04.2019 (петок) со почеток во 12:00 часот проф. д-р Елена Тиловска Кечеџи ќе одржи нонсултации по предметот Локана самоуправа, на консултации да се јават студентите:

1. Драгана Ризовска досие бр. 1391/Б

2. Кристина Томеска  досие бр. 1447/Б

3. Рахела Марковска доссие бр. 1401/Б

4. Димитар Биновски досие бр. 848 (К)

 
Останати настани