Настани и случувања
12.04.2019
 

Ден на училишна компанија - Образовно рандеву кичево 2019 (МАССУМ)

Правниот факултет - Кичево денес учествува на образовно рандеву 2019 Кичево(МАССУМ) , на настанот учествуваа средни училишта од цела Македонија, како и факултети од повеќе универзитети од Македонија. Правниот факултет на овај настан ќе ја презентира програмата во сите насоки на факултетот на прв втор и трет циклус студии

 
Останати настани