Разно
06.06.2019
 

Промена на термини на испити кај Проф. д-р Саша Дукоски

Испитите кои се кај Проф.Д-р. Саша Дукоски наместо на 26.06. 2019 година , ќе се одржат на 20.06.2019 година со почеток во 11:30 часот.

 
Останати настани