Настани и случувања
16.11.2018
 

Гостување на заменикот амбасадор на СР Германија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 15.11.2018 година (четврток) свое предавање на тема: „Професијата дипломат и нејзините предизвици“ одржа заменикот амбасадор на Сојузна Република Германија, д-р Петер Шалер. По интересното предавање, гостите имаа можност да постават прашања или да дискутираат за предизвиците на дипломатијата во современиот свет.

 
Останати настани