Настани и случувања
14.05.2019
 

Меѓународна научна конференција „Кон подобра иднина: Демократија, ЕУ интеграции и криминална правда“

 

 

Правниот факултет од 10.05 до 12.05.2019 година, во Битола, ја организираше меѓународната научна конференција „Кон подобра иднина: Демократија, ЕУ интеграции и криминална правда“. На конференцијата учество зедоа над 100 учесници од 14 земји, со 80тина трудови кои се објавени во Зборник на конференцијата во два тома. 

 
Останати настани