Разно
30.08.2019
 

Термини за испити кај доц. д-р Ангелина Станојоска

Се известуваат студентите дека испитите по предметите кај доц. д-р Ангелина Станојоска наместо на 04.09.2019 година, ќе се одржат на 05.09.2019 година (четврток) со почеток во 10 часот.

 

 
Останати настани