Јавни служби
03.10.2019
 

Предавања

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Јавни служби на дисперзираните студии во Струга дека наместо во понеделник предавањата ќе започнат во вторник (08.10.2019) во 09:30 часот

 
Останати настани